You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » TRADHTIA – SI TË ZË GJUMI NATËN?!

TRADHTIA – SI TË ZË GJUMI NATËN?!

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

M.TH. Vathi

Kohërat ndryshojnë, njerëzit humbasin, të vërteta mësohen, por nuk pranohen.

Mashtrimi ikën, pa lamtumirë. Ka çaste që vetëpyetem: “Sa fytyra ka paguximshmëria?”

Si do me alterantiva? Si vlerëson kur qëllimisht përçmon? Si të zë gjumi natën?

Ah, kohë të vështira për të vërteta! Ndërto pallatin tënd në rërë, derisa të fryjë një erë e fortë dhe t’i rrëzojë të gjitha./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top