You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » TI MË BËN Ç’TË DUASH…

TI MË BËN Ç’TË DUASH…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

Sofi G

A mund të mbaj mend para dashurisë? Sa më ka ndikuar? Sa më ka ndryshuar? Më ka ndryshuar vërtet, apo thjesht më ka “zbutur” disa tipare të forta, për të lehtësuar ardhjen dhe përjetimin e kësaj dashurie? Egoizmi, krenaria, pavarësia avulluan? Kaq lehtë për shkak të një ndjenje? Kaq të pambrojtur jemi para dashurisë, kaq të dobët që të reagojmë ndaj vullnetit të saj?/AlbStroka.com/

vijon…

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top