You Are Here: Home » Mjekësi » Seksologji » TË MARTUARIT BËJNË MË SHUMË SEKS SE BEQARËT

TË MARTUARIT BËJNË MË SHUMË SEKS SE BEQARËT

Nga Lorena Stroka

Kush tha se martesa vret seksin? Si ta besosh dhe të mos ta besosh e vërteta është një: Të martuarit e bëjnë më shpesh se beqarët. Dhe sigurisht këtë konstatim nuk e nxorra unë nga mendja, por është fakt, një grup shkencëtarësh nga National Opinion Research Center e Universitetit të Çikagos zbuloi se të martuarit kryenin 69 herë seks në vit, ndërsa beqarët vetëm 60 herë, për të njëjtën periudhë kohore./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top