You Are Here: Home » Të ndryshme » Uncategorized » Tani jam në fazën e skuqjes, nxirja do punë akoma!

Tani jam në fazën e skuqjes, nxirja do punë akoma!

Miq të dashur, sivjet është hera e dytë që shkoj në plazh. Vitet e kaluara shkoja më herët dhe më shpesh, mirëpo këtë vit për arsye të ndryshme, kam mbetur disi pas.

Për shkak të lëkurës së bardhë që kam, në vend që të nxihem si gjithë të tjerët, unë skuqem si panxhar. Pastaj “brunëzohem” gradualisht. Dhe të mendoni që në fisin tim dhe të duash nuk gjen dot një biond, jemi rracë zeshkanësh, përveç mua sigurisht, i ngjava nënës sime, me të cilën ngjajmë si dy pika uji.

Siç e shihni dhe vetë (fotoja sapo është shkrepur) jam ende në fazën e skuqjes… uroj që së shpejti të shoh edhe nxirjen…!

Copyright © 2008-2016 AlbStroka.com

Scroll to top