You Are Here: Home » Mjekësi » Seksologji » SI TË ÇMENDËSH NJË FEMËR NË SHTRAT…

SI TË ÇMENDËSH NJË FEMËR NË SHTRAT…

© Lorena Stroka

Përshëndetje të gjithëve!

Shumë meshkuj besojnë se të bërit seks, është thjesht bashkimi i dy trupave dhe asgjë tjetër. A jeni vetëpyetur ndonjëherë se sa të kënaqura janë partneret tuaja nga ju? Në qoftë se doni të jeni të përsosur në shtrat, ndiqni këshillat e mëposhtme, dhe besomëni asnjë femër s’do dojë të largohet më nga ju…

  • Përshko butësisht me gishtat e tu qafën dhe flokët e saj…
  • Ngjite për muri, kape prej vithesh, ngrije pak lart dhe puthe me gjuhë (FRENCH KISS)…
  • Puthe në qafë me buzë gjysmë të hapura…
  • Zhvishe ngadalë, (mos e lejo kurrë të zhvishet vetë)…
  • Torturoje pak, para se t’i bësh seks oral, puthe, lëpije, përshkoje me gjuhë në shpinë, gjunjë, kofshë (pjesën e brendshme), dhe mbi të mbathura.
  • Merru me gjinjtë e saj, sidomos me thithat… kafshoji lehtë… dhe preki me mollëzat e gishtave derisa të forcohen…
  • Bëj pakëz teasing (me penisin tënd), sipër klitorisit. Depërto pak në të, pastaj tërhiqu prapë.
  • Bëji seks të shpejtë, jo lodhës, dhe mos iu nda veshit të saj, herë pëshpëriti erotikisht, herë merr frymëmarrje të thella që të të dëgjojë se sa i eksituar je.
  • Gjatë të bërit dashuri, thuaji se sa shumë e dëshiron./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top