You Are Here: Home » Të ndryshme » Uncategorized » BELGJIKË (I) qershor, 2012

BELGJIKË (I) qershor, 2012

Akoma dhe në aeroplan, mijëra këmbë mbi tokë s’ndaloj së shkrepuri aparatin fotografik… Edhe pse gjithmonë më heqin vërejtje për këtë, unë vazhdoj të kem po të njëjtin qëndrim… (!!!)

Copyright © 2008-2016 AlbStroka.com

Scroll to top