You Are Here: Home » Mjekësi » Bukuri » Sekrete për humbje peshe!

Sekrete për humbje peshe!

Nga Lorena Stroka

  • Para se të filloni një program për humbje peshe duhet të dini se çfarë dëshironi vërtet.
  • Premtimi më i shenjtë është ai që i jepni vetes tuaj. Jini të vendosur.
  • Paralelisht me programin e ushqyerjes së shëndetshme, filloni dhe ushtrimin fizik. Ndonjë lloj sporti, qoftë dhe ecje e thjeshtë – mjafton të përfshini stërvitjen në përditshmërinë tuaj.
  • Zakonet që keni pasur deri tani në konsumin e ushqimeve të padobishme duhet të reduktohen gradualisht. Zëvendësojini me ushqime që ndihmojnë në përmirësimin e shëndetit tuaj.
  • Ndryshimet e vogla të përditshme janë ato që do të sjellin rezultate të kënaqshme.
  • Ndryshoni vazhdimisht ripërcaktimin e qëllimeve tuaja.

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top