You Are Here: Home » Mjekësi » Seksologji » SA KOHË MUND TË REZISTOJNË FEMRAT PA SEKS?

SA KOHË MUND TË REZISTOJNË FEMRAT PA SEKS?

Nga Lorena Stroka

Sa kohë mund të durojnë femrat pa bërë seks? Kjo është një nga pyetjet më të shpeshta të meshkujve…

Për t’iu përgjigjur kësaj pyetjeje të nxehtë revista gjermane për gra “PETRA” kreu një sondazh, në të cilin morën pjesë më shumë se 1000 gra nga mosha 29 deri në 39 vjeç.

Çuditërisht, 58% e të anketuarave tha se fare lehtë mund të durojë pa seks!

33% pranoi se ka mbi 2 vjet pa bërë seks, 40% deklaroi se ka më shumë se 1 vit pa marrëdhënie, dhe 27% ka mbi 6 muaj pa seks.

Sipas ekspertëve, pasojat e abstenimit nga seksi ishin mëse të dukshme. Femrat që kishin 3 muaj pa bërë seks filluan të shfaqnin sjellje disi të përçartë, ato që kishin 6 muaj pa seks shfaqën shenja stresi dhe ato që kishin 1 vit pa seks ishin një hap para shtrimit në… “çmendinë”.

Nuk e di se çfarë ndodh me gjermanet, që në fund të fundit nuk shquhen për femrat më të nxehta të planetit, por më duket pak e vështirë që një femër të rezistojë më shumë se 6 muaj pa bërë seks (kuptohet kur nuk ka probleme shëndetësore)./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top