You Are Here: Home » Të ndryshme » Uncategorized » PORNO-SELFIE BRENDA NË PARLAMENT, (FOTO)

PORNO-SELFIE BRENDA NË PARLAMENT, (FOTO)

porno-selfie-ne-parlament-SHKRIM-NGA-LORENA-STROKA-ALBSTROKA-1Nga Lorena Stroka

Të bësh një selfie (autoportret) dhe ta ngarkosh në profilin tënd, nuk është as turp dhe as e ndaluar. Mirëpo kur në foto shfaqesh gjysmë-lakuriq dhe punon si sekretare në Parlament, eh, atëherë, çalon pak puna…

Zonja që shihni në foto ka një hob disi të veçantë… i pëlqen të shkrep shumë porno-selfie. Në disa del gji-zbuluar, dhe në ca të tjera vetëm me të mbathura para pasqyrës. Ku është e çuditshmja do më thoni, e vetmja është?!

E vetmja nuk është, dhe me siguri as e fundit, por e çuditshmja qëndron tek fakti që disa prej porno-selfie-ve janë shkrepur brenda mjediseve të Parlamentit Zvicëran. Foto të cilat shtoheshin dita-ditës, sikurse dhe numri i ndjekësve të saj besnikë në Twitter…

Sekretarja e re beson se nuk ka bërë asgjë të keqe dhe se fotot e saj nuk cënojnë askënd. Deri tani ende nuk është marrë asnjë masë ndaj saj. Gjithsesi, një gjë është e sigurtë, vajza në fjalë, kurrë s’ka për të mbetur pa punë, gjithmonë do të ketë një derë të hapur për të./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2016 AlbStroka.com

Scroll to top