You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » Nënë moj, jam unë fatziu, turtulli i shkretë që era e rreh dhe shiu e vret…

Nënë moj, jam unë fatziu, turtulli i shkretë që era e rreh dhe shiu e vret…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

A. Papadiamantis

Nënë moj,
jam unë fatziu,
turtulli i shkretë
që era e rreh
dhe shiu e vret…
 
…………………..             …………………………
 
Luftoj me valët,
pa vela, pa timon,
spirancë tjetër s’kam,
veç urimi yt më mbron./AlbStroka.com/
 
vijon… (e bukur dhe prekëse njëkohësisht)
© www.AlbStroka.com

 

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top