You Are Here: Home » Mjekësi » Seksologji » KY ËSHTË BURRI ME PENISIN MË TË MADH NË BOTË! (FOTO)

KY ËSHTË BURRI ME PENISIN MË TË MADH NË BOTË! (FOTO)

Nga Lorena Stroka

43 vjeçari që shihni në ekranin tuaj (mos u gënjeni nga surrati, nuk është i dehur, veç pak i mangët) është cilësuar si burri me penisin më të madh në botë. Ai thotë se veçantia  tij e kishte bërë të dallonte nga bashkëmoshatarët e tjerë qysh në vegjëli. Mirëpo u deshën shumë vite akoma që emri i tij  të tejkalonte kufijtë e oborrit të shkollës, dhe të përmendej gjithandej. Sot, më krenar se kurrë, e ekspozon kudo dhe pretendon të fitojë një vend një muzeun e penisave në Islandë, por, jo tani, pasi mendon se është ende i ri për t’u “çarmatosur” kaq herët.

Tani në qoftë se vetëpyeteni se ç’përmasa ka. Uluni dhe mbani vesh… E ka 34.29 mm të gjatë në gjendje të ngritur dhe 24.13 mm në gjendje të qetë. Në një intervistë të dhënë ka pranuar se madhësia e penisit të tij varet plotësisht nga kushtet e motit dhe veçanërisht nga… temperatura!

Ahh… dhe diçka tjetër… në gëzim e sipër i ngriti dhe një këngë “mikut” të vet, kështu për ta falenderuar që e bëri të… njohur! Në këtë rast nuk themi dot e pafshim sa më lart, se s’ka ku të shkojë më, thjesht, TA GËZOJË!/albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top