You Are Here: Home » Kuriozitete » SI JANË SOT AKTORËT E VITEVE 80-të?

SI JANË SOT AKTORËT E VITEVE 80-të?

Nga Lorena Stroka

Jean Claude Van Damme, Chuck Norris, Harrison Ford, Mel Gibson dhe shumë të tjerë… sa kanë ndryshuar me kalimin e kohës?

Për shumë vite ishin protagonistë të filmave që bënë histori në kinema. Të fortë, të stërvitur, të mirë, të këqinj fituan adhurues të betuar në mbarë botën, ndërkohë që filmat në të cilat morën pjesë shitën miliona bileta.

Vitet kaluan, dhe ashtu siç ndodh edhe me të tjerët, as ata nuk mbetën të paprekur nga ato… Megjithatë, disa prej tyre mund të them se i kanë rezistuar mjaft mirë asaj që quhet… plakje./AlbStroka/

 

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top