You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » KAFSHIM ZEMRASH…

KAFSHIM ZEMRASH…

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

K.G

Dashuria kalon pranë nesh, e veshur me ëmbëlsi. Dhe ne ikim të frikësuar larg saj, fshihemi në errësirë ose e përzëmë që të mëkatojmë në emër të saj.

Akoma dhe njerëzit më të mençur mes nesh, thyhen nën ngarkesën e rëndë të Dashurisë.

………………………………………………..                   …………………………………………………..

Qëndrojmë në tokë, ndërsa Porta e Zemrës së Zotit rri hapur. Këmbëshkelim bukën e Jetës, ndërsa uria na kafshon zemrat. Sa e mirë është Jeta për Njeriun. Dhe sa larg është Njeriu nga Jeta!/AlbStroka.com/

vijon…

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top