You Are Here: Home » Mjekësi » Seksologji » JA SI DO TË JETË SEKSI PAS 50 VJETËSH!

JA SI DO TË JETË SEKSI PAS 50 VJETËSH!

Nga Lorena Stroka

Sipas Dr. Laura Berman, në të ardhmen e afërt, pritet që seksi të bëhet gjithnjë e më i mirë, ndërkohë që studimi i neurobiologjisë së seksit do të kontribuojë në zhvillimin e teknologjisë që bën stimulim të drejtpërdrejtë të trurit!

Në këtë mënyrë, njerëzit do të jenë në gjendje të kryejnë marrëdhënie seksuale… vetëm në mendjen e tyre, pa patur kontakte fizike, gjë që do të sigurojë kënaqësi të pafund, kryesisht tek personat me aftësi të kufizuara.

Sipas Dr. Berman, brenda dhjetëvjeçarit të ardhshëm, jeta seksuale do të shënojë ndryshime dramatike, robotët pritet të zëvendësojnë lodrat erotike!

Astrobiologu dhe shkrimtari i njohur, David Warmflash, si përkrahës i flaktë i prostibots (prostitute robots, domethënë prostitutave robotë), beson se ato do të kenë më shumë avantazhe në krahasim me… të vërtetat, pasi do të mund të “dezinfektohen” pas çdo përdorimi, duke zhdukur kështu çdo shqetësim etik apo moral rreth prostitucionit!/albstroka.com/ Tani po që e ndritën fare!

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top