You Are Here: Home » Mjekësi » Seksologji » JA KUR NJË GRUA I VË FLAKËN SHTRATIT!

JA KUR NJË GRUA I VË FLAKËN SHTRATIT!

Nga Lorena Stroka

Doni apo nuk doni, ju pëlqen apo nuk ju pëlqen, e besoni apo jo, e vërteta është NJË… seksualiteti fëmëror gjithmonë ka qenë në mikroskopin e studiuesve… Gjëja më e vogël lidhur me të përbënte… lajm.

Së fundi, rëndësi e veçantë i është dhënë fazës gjatë së cilës ajo e shijon më shumë seksin. Disa shkencëtarë nga Nju Xhersi i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, vërejtën se gruaja është më shumë aktive në seks nga mosha 31 deri në 45 vjeç.

Hulumtuesit konstatuan se gratë mbi 40 vjeç nuk kanë tabu, janë më shumë aktive në seks, kanë fantazi të zhvilluar, dhe mbi të gjitha njohin mirë të gjitha pikat erogjene të trupit të tyre.

Sipas studimit të kryer, 87% e femrave nga 31-45 vjeç ndiejnë kënaqësi absolute në seks. Ndërsa për sa i përket grupmoshave nga 18-30 vjeç vetëm 80% e tyre janë të kënaqura (domethënë 2 në 10 nuk ndiejnë asgjë).

Një tjetër kategori surprizuese ishte dhe ajo e grupmoshave nga 46-54 vjeç, sado e pabesueshme që t’ju tingëllojë, shkalla e kënaqësisë aty arrinte deri në 75%./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top