You Are Here: Home » Mjekësi » GATIM » HEQJA E AROMËS SË VAJIT TË DJEGUR GJATË GATIMIT

HEQJA E AROMËS SË VAJIT TË DJEGUR GJATË GATIMIT

albstroka-blog-facebook-heqja-e-aromes-se-vajit-te-djegur-gjate-gatimit-lorena-stroka-keshilla-sekrete-maska-bukurie-gatimiNga Lorena Stroka

Shpesh, kur skuqim speca, peshq etj., etj. ambienti i kuzhinës vjen erë e djegur vaji. Është një aromë gati-gati mbytëse, që na detyron të hapim dyer e dritare për të shpëtuar prej saj.

Unë kam gjetur një mënyrë tjetër, përveç ajrosjes së mjedisit, marr një tas metalik dhe djeg në të disa lëvore limoni dhe patateje. Brenda një minute, aroma e tiganisjes zhduket plotësisht dhe shtëpia kundërmon erë freskie. Provojeni!/albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top