You Are Here: Home » Kuriozitete » Foto të rralla të njerëzve të famshëm!

Foto të rralla të njerëzve të famshëm!

Sean Connery – TRUP-SKULPTURË!

Ylli Alen Delon –  me Romy Schneider.

Salvador Dali (Dali – majtas… hahahaha).

Monroe – ëngjëll i vërtetë!

The Beatles në 1957. George Harrison – 14 vjeç, John Lennon – 16 vjeç dhe Paul McCartney – 15 vjeç.

Marlon Brando – me makinën e shkrimit të tij!

Monroe dhe JFK – në ato çaste kur dëshiron të jesh i vetëm në botë!

Kirk dhe simpatiku Michael Douglas!

Che Guevara

George Clooney – s’ka më keq se kaq, apo jo?!

Jack Nicholson

John Travolta

Angelina Jolie me prindërit e saj (aktori Voight).

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top