You Are Here: Home » Të ndryshme » Uncategorized » E MREKULLUESHMJA ADRIANË (VETËM PËR MESHKUJ)

E MREKULLUESHMJA ADRIANË (VETËM PËR MESHKUJ)

Pa dashur të përçmoj të gjitha femrat e tjera të botës, pasi secilia është unike, mendoj se bukuria e Adrianës tejkalon çdo përfytyrim njerëzor… Nuk është thjesht një femër e bukur, është më shumë se kaq… është e nxehtë, tërheqëse, simpatike, e ëmbël dhe aspak artificiale. Akoma dhe femra më ziliqare në botë, do ta pranonte që kjo MREKULLI nuk ka të sharë… Fatlum ai që e ka!

Copyright © 2008-2016 AlbStroka.com

Scroll to top