You Are Here: Home » Të ndryshme » Uncategorized » EPO NUK THEM KOT UNË QË JAM KOPJE E NËNËS SIME

EPO NUK THEM KOT UNË QË JAM KOPJE E NËNËS SIME

Ata që e njihnin nënën time në moshë të re, kur më shikojnë nga afër, më thonë: “Ah, ç’na nxorre mallin e nënës sate!” DHE KANË VËRTET TË DREJTË! Në foto të tjera, ngjashmëria mes nesh është akoma më e madhe, por për fat të keq, ato nuk gjenden në duart e mia…

Copyright © 2008-2016 AlbStroka.com

Scroll to top