You Are Here: Home » Të ndryshme » E gjithë biblioteka e “National Geographic” në një hard drive

E gjithë biblioteka e “National Geographic” në një hard drive

Nga Lorena Stroka

Tashmë nuk është e nevojshme që dikush të jetë angazhuar me ecurinë e “National Geographic” për të vlerësuar ndërrmarjen e saj të re: i gjithë “udhëtimi” që atëherë kur filloi  dhe deri më sot, tani është në dispozicionin e të interesuarëvë në një hard drive 160GB!

Kur themi të gjithë “rrugëtimin” i referohemi plot 120 viteve, që nga 1888 – 2008, me material jashtëzakonisht të pasur: harta, mijëra fotografi, tektse dhe të gjithe numrat e revistës National Geographic, faqe për faqe, eshte e rendesishme te theksojme se funksioni “Geobrowse” eshte tejet i vlefshem, imagjinoni cdo përdorues zgjedh një vend në harte dhe menjëherë shfaqen në ekran të gjitha informacionet në dispozicion dhe në fund një lojë pyetjesh në fushat si: gjeografia, historia, kultura, mjedisi dhe kërkimet.

Githashtu, nga 160GB të hard drive, përdoruesit i jepet falas RRETH 100GB, pasi përmbajtja e National Geographic ze vetëm 60GB. Pajtueshmëri e plotë me Windows PC (Windows 2000 dhe lëshime të reja – ardhshme) por edhe me Mac (Mac OS X Tiger 10.4.11, Leopard 10.5.4 / 10.5.5 dhe Snow Leopard 10.6). Sigurisht që askush nuk mund të mohojë sasinë e përmbajtjes, plotësinë dhe cilësinë që ofron si përvojë, tek kandidati blerës. Çmimi: 199, 95 dollarë ose rreth 140 euro.

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top