You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » E ARDHMJA ZGJAT SHUMË…

E ARDHMJA ZGJAT SHUMË…

Përktheu: Lorena Stroka, MA in Specialised Translation

“Mendoj se mësova se ç’do të thotë të duash: të jesh i aftë, të mos tregosh më shumë se ç’je, të jesh i kujdeshëm me tjetrin, të respektosh dëshirat dhe ritmet e tij, të mos i kërkosh asgjë, por të mësosh të pranosh, të pranosh çdo dhuratë si surprizë jete, të jesh i aftë t’i dhurosh tjetrit pa egoizëm të njëjtën dhuratë, të jesh i aftë t’i bësh tjetrit të njëjtën surprizë…

Po, e ardhmja zgjat shumë…”

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top