You Are Here: Home » Kuriozitete » Dorëshkrimi i James Cameron me idenë origjinale të tij për Avatar-in

Dorëshkrimi i James Cameron me idenë origjinale të tij për Avatar-in

Nga Lorena Stroka

Bëhet fjalë për filmin që ka krijuar përshtypje por edhe diskutime te mëdha tek bota e kinemasë gjatë muajve të fundit dhe që për shumëkush do të përbëjë “dritën e perparimit” për filmat e së ardhmes. Filmi Avatar është regjizuar nga James Cameron, i cili realisht la “pa ze” të gjithë kritikët e filmit, sa me rezultatin sensistiv po aq edhe me skenarin e tij, i cili sipas disave, na prek të gjithëve duke shfaqur çuditërisht të gjitha mendimet dhe shqetësimet tona të thella.
Apo ndoshta nuk është pikërisht kështu? Lexoni me kujdes të gjitha kryqëzimet e idesë qëndrore të filmit vizatimor të Disney, Pocahontas paralelisht me ato të Avatar

…përfundimisht mos vallë kanë të drejtë ata që thonë se të gjithë filmat “shkelin” mbi skenarët e mëparshëm, të cilet numërohen me gishtrinjtë e një dore…? Pyetje është kjo nuk do të thotë se i vendosëm dhe vulën…

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top