You Are Here: Home » Kuriozitete » DOMETHËNIA E LULEVE NË ËNDRRA…

DOMETHËNIA E LULEVE NË ËNDRRA…

Nga Lorena Stroka

A jeni vetëpyetur ndonjëherë se sa të vërteta janë ëndrrat që shihni? A jeni munduar ndonjëherë të zbërtheni domethënien e luleve brenda ëndrrave tuaja? Hidhini një sy listës së mëposhtme dhe aty do të gjeni përgjigjet e kërkuara:

 • Lule të çelura – Lumturi
 • Krizantemë – Çaste të këndshme
 • Buqetë shumëngjyrshe – Gëzim
 • Margarita në livadh – Lumturi dhe shëndet i mirë
 • Luleradhiqe – Fatkeqësi
 • Lule të vyshkura – Dëshpërim
 • Lonicera – Martesë e lumtur
 • Jasemi – Të ardhura të mira
 • Dafinë – Sukses në dashuri
 • Lilianë – Sëmundje
 • Kumak – Pasuri
 • Veshtull – Fat dhe lumturi
 • Mirtle – Kënaqësi
 • Lulëkuqe – Kënaqësi e paqëndrueshme
 • Aguliçe – Paqe
 • Duke i marrë erë trëndafilit – Lumturi
 • Violë – Gëzim
 • Buqetë e vyshkur – Sëmundje, vdekje/AlbStroka.com/

 © www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top