You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » dhe pastaj krisesh…

dhe pastaj krisesh…

Përktheu: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

Philip Roth

Psikoza e vetme që duan të gjithë: Dashuria. Njerëzit mendojnë se përmes dashurisë përmbushen.

Duan dashurinë platonike të shpirtrave?

Unë kam mendim të kundërt për këtë.

Mendoj se i plotë je vetëm në fillim. Dhe se dashuria të krisë…

Je i përmbushur, i plotë dhe pastaj krisesh./AlbStroka.com/

 © AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top