You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » BURRI DHE ORAKULLI…

BURRI DHE ORAKULLI…

Përktheu: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

Kahlil Gibran

Një herë e një kohë ishte një burrë që pa një ëndërr të çuditshme. Sapo u zgjua shkoi te orakulli dhe kërkoi që t’i shpjegonte domethënien e saj.

Dhe orakulli i tha të panjohurit: “Tek unë të vish vetëm për ëndrrat që shikon zgjuar, vetëm atëherë do të them kuptimin e tyre. Sepse ëndrrat e gjumit nuk i përkasin as urtësisë sime dhe as përfytyrimit tënd”./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top