You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » MË PRIT

MË PRIT

Më prit

© Lorena Stroka

 
Buzë detit do vrapoj,
këmbëzbathur si fëmijë,
leshrat supeve do i lëshoj,
gjurmët rërës do më sjellin tek ty…
 
Edhe nëse vala i ka mbuluar,
unë do të gjej përsëri,
harta e zemrës që s’gabon kurrë,
do më tregojë se ku je ti…
 
Ndaj më prit aty ku je,
si të ish’ fillim i ri,
mos beso në të tjera buzë,
pa më takuar përsëri…
 
Edhe pse jeta na ndau kot,
pa arsye na dënoi me vetmi,
kurrë s’rreshtëm së besuari
në të ndjenjës sonë fuqi…
 

nga libri – KUDO DHE ASKUND

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top