You Are Here: Home » Mjekësi » Seksologji » ALFABETI I SEKSIT

ALFABETI I SEKSIT

Nga Lorena Stroka

Në qoftë se do t’ju kërkohej të vlerësonit aftësitë tuaja në shtrat, çfarë note do t’i jepnit vetes? Po sigurisht maksimalen! Cili është ai burrë që do të pohonte të kundërtën, pra do të pranonte që është… ngelës?!

Sipas librit të Kama Sutra-s, shumica e meshkujve dhe femrave kanë njohuri të pamjaftueshme teknike në seks, me fjalë të tjera janë pothuajse… analfabetë…

Madje në përpjekje për të reduktuar shifrat alarmante të analfabetizmit në këtë drejtim, Kama Sutra u jep mundësinë të gjithë të interesuarve si të përmirësojnë dhe eksplorojnë teknikat e tyre në seks. Përmes disa  skicave të mirëpunuara pasqyron hap pas hapi alfabetin e pozicioneve nga A-Z./AlbStroka.com/

Tani s’ju mbetet gjë tjetër veçse gjetja një partnereje/bashkëshorteje të mirë për t’i praktikuar…

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top