You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » Në shtratin e lëngimit, gruan thirri t’i thoshte dy fjalë, duart e saj puthiti vetes: shhh, i pëshpëriti, mos qaj…

Në shtratin e lëngimit, gruan thirri t’i thoshte dy fjalë, duart e saj puthiti vetes: shhh, i pëshpëriti, mos qaj…

albstroka-lorena-stroka-poezi-lorena-strokaMË MBAJ GJALLË…

© Lorena Stroka

Në shtratin e lëngimit,

gruan thirri t’i thoshte dy fjalë,

duart e saj puthiti vetes:

“shhh”, i pëshpëriti, “mos qaj…

nëse më do, siç thua,

dorëzimit thuaji: “ndal.

Mos e lër vdekjen të na mundë,

brenda zemrës më mbaj gjallë…”

Botuar në librin me poezi – KUDO DHE ASKUND, (2011)

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top