You Are Here: Home » Mjekësi » Seksologji » NGJAN ME BUZËKUQ, POR NUK ËSHTË…

NGJAN ME BUZËKUQ, POR NUK ËSHTË…

vibrator-buzekuq-albstroka-lorena-strokaNga Lorena Stroka

Ka ca produkte në treg që të ngatërrojnë vërtet. Dhe në qoftë se nuk je paksa i ambientuar me to, e ha sapunin për djath! Çdo vit, kompani të ndryshme hedhin në qarkullim produkte/pajisje të reja për përmirësimin e jetës seksuale të njerëzve anembanë botës.

Këtë vit, dy nga lodrat më të shitura seksuale kanë qenë vibratori-buzëkuq, i cili si për dreq të merr në qafë nga pamja e jashtme, dhe fare lehtë të bën të zgjatësh dorën e ta provosh, por, dhe vibratori-varëse, projektimi i të cilit tashmë ka kaluar në nivel tjetër. Vibratori në fjalë, vendoset në qafë dhe karikohet nga kompjuteri./albstroka.com/

© AlbStroka.com

vibrator-varëse-shkrim-nga-lorena-stroka-albstroka

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top