You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » FJALËT E FUNDIT TË MËKATARIT TË VARFËR!

FJALËT E FUNDIT TË MËKATARIT TË VARFËR!

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

Alfred Polgar

- “Çfarë doni të hani për darkë?”.

Pyeti drejtori i burgut mëkatarin e varfër, që të nesërmen pritej të vdiste në podiumin e ekzekutimit…

- “Keni të drejtë të hani dhe të pini çfarë të doni, dhe sa të doni…”

- “Sa keq!”, tha i gjenduri në prag të vdekjes…

- “Sa keq! Po të më kishit pyetur tre muaj më parë, as grabitja dhe as vrasja nuk do të kishin ndodhur…”/albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top