You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » KA NJERËZ QË PËRPIQEN TË FALIN, DHE TË TJERË QË BËJNË SIKUR…

KA NJERËZ QË PËRPIQEN TË FALIN, DHE TË TJERË QË BËJNË SIKUR…

© Lorena Stroka

…………………………………………………………….           …………………………………………………….

Falja

Ka njerëz që përpiqen të falin,
dhe të tjerë që bëjnë sikur…
Kujt zemra i është grisur dhembjes,
vërtet s’falë kurrë./albstroka.com/
 
Botuar në librin me poezi – KUDO DHE ASKUND

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top