You Are Here: Home » Mjekësi » Seksologji » KAMASUTRA: TEKNIKA PËR PENETRIM SPECIAL, 18+

KAMASUTRA: TEKNIKA PËR PENETRIM SPECIAL, 18+

Nga Lorena Stroka

Përshëndetje të gjithëve kudo qofshi dhe me këdo qofshi…

Sikurse çdo formë tjetër arti, ashtu dhe seksi (sepse në një farë mënyrë është art), në qoftë se nuk shoqërohet nga teknikat e veta, do të rezultojë i dështuar… Dhe çfarë duhet të bëjnë meshkujt për t’i kthyer shpinën dështimit dhe buzëqeshur suksesit? Natyrisht të mësojnë teknikat e penetrimit special… Në faq. 113 (kapitulli VIII), autori i Kama Sutrës citon 9 teknikat që çdo mashkull duhet të përvetësojë para se të ndajë shtratin me një femër:

1. Qasja: Të dy partnerët të zhveshur tërësisht kryejnë fërkim të fortë të organeve gjenitale (në këmbë apo shtrat, si t’u vijë për mbarë).

2. Rrotullimi: Mashkulli orienton me dorën e vet penisin (linga) përreth vaginës (yoni) për 1-2 minuta (siç ndodh me akrepat e orës).

3. Ngjitja: Teknika e “ngjitjes së malores” zbatohet më mirë kur të dy partnerët rrinë shtrirë, femra poshtë dhe mashkulli sipër saj. Përmes penisit, partneri përpiqet të “çajë” rrugën e vështirë… sipërfaqësisht…

4. Fërkimi: është pikërisht e kundërta e “malores”, këtu keni të bëni me “fushore”, për të mos thënë fundore, nga ngjitja kaloni në zbritje (pra, puthje organesh gjenitale, pa penetrim).

5. Kamzhikimi: Për gati 2 minuta mashkulli “kamzhikon” në mënyrë të shkallëzuar me organin e vet pjesën sipërore të vaginës, duke u përqëndruar kryesisht te “zemra” e saj (klitorisi), derisa e skuqë dhe bën flakë.

6. Penetrimi egërsor: Ndodh kur mashkulli tërheq jashtë penisin nga hyrja vaginale dhe pastaj e “rizhyt” në të,  më thellë, më egër dhe më shpejt.

7. Goditja e derrit të egër: Mashkulli jargavit dhe penetron njërën anë të vaginës me kokën e penisit të tij, por, shumë ama. Domethënë në vend që ta penetrojë në qendër, si zakonisht, përqëndrohet majtas ose djathtas vetëm.

8. Goditja e demit: Këtu mashkulli vepron njëlloj si më sipër, veçse këtë herë, jargavit me gjuhën e tij dhe penetron të dyja anët, njëherë majtas dhe njëherë djathtas, shpejtësisht, fortësisht dhe burrërisht.

9. Turma e milingonave: Është pjesa më HOT dhe domethënëse e penetrimit, bëhet fjalë për hyrje-daljen e vetëtimshme të penisit në vaginë, pa pushim./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2016 AlbStroka.com

Scroll to top