You Are Here: Home » Mjekësi » Seksologji » KAMASUTRA: HELIKA E PASIONIT, (I)

KAMASUTRA: HELIKA E PASIONIT, (I)

© Lorena Stroka

Përshëndetje të gjithëve!

Në qoftë se ka diçka që njerëzit nuk do t’i kthenin shpinën kurrë, ajo është patjetër seksi i mirë. Mirëpo, shpesh herë pritshmëria me realitetin nuk kanë asnjë lidhje mes tyre. Partnerët vështirësohen t’i dorëzohen çastit, duke harruar se përputhja seksuale është kusht themelor për cilësinë e seksit që vijon në marrëdhënie. Turpshmëritë, ndrydhjet dhe mendësitë e kohëve prapanike pengojnë natyrshmërinë e çlirimit trupor. Rrjedhimisht, gjithçka ndodh në shtrat, apo jashtë tij, merr pamje robotike, pa pikë ndjenje, pasioni, përfytyrimi apo guximi për veprime të mëtejshme… Kështu, në vend që dhoma e gjumit të bëhet “parajsa e shpërthimve hormonale”, pashmangësisht, ajo shndërrohet në “ferrin e zymtësive seksulale…” Tashmë, gjithçka është në dorën tuaj për t’i dhënë fund kësaj gjendjeje mërzitëse…

Në këtë shkrim, ndryshe nga ç’kemi thënë në shkrimt e mëparshme, do të flasim për pozicionet më të vështira të Kama Sutrës. Pozicione që të bëjnë të harrosh se kush je dhe se nga shkon, të lartësojnë në qiellin e shtatë… por që jo të gjithë mund t’i bëjnë, pasi për t’i pervetësuar nevojitet një lloj stërvitje paraprake…

Pozicioni… E CENSURUARA

Ky qëndrim (pozicion) ka të bëjë ekskluzivisht me kontrollin. Si fillim, vëreni burrin të shtrihet në shtrat dhe thuajini t’u bindet… urdhërave! Kthejini shpinën dhe “kalërojeni” duke përthyer me ngadalë gjunjët tuaj derisa të uleni tërësisht mbi penisin e  ngritur. Pasi të jeni ulur, tendosni këmbët prapa, drejt supeve të tij dhe mbështesni trungun para, në shtrat, mes këmbëve të parnerit. Me ndihmën e këmbëve dhe duarve tuaja, filloni të rrëshqisni ritmikisht lart-poshtë. Në këtë pozicion do të ndiheni si protagonistë të vërtetë filmash porno…

Pozicioni… HELIKA E PASIONIT

Nuk vdiset pa u provuar qoftë dhe njëherë ky pozicion marramendës. Partneri shtrihet mbi femrën duke i bërë seks me mënyrën klasike të misionarit, derisa papritur bën një kthesë 360 gradëshe me trungun e tij dhe e shkrin në orgazma të fuqishme. Ndërsa ai rrotullohet si helikë helipkopteri i zhytur në vaginën e përflakur të partneres, organet gjenitale të të dyve eksitohen në kulm dhe puthen pafundësisht./AlbStroka.com/

vijon…

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top