You Are Here: Home » Mjekësi » Seksologji » SEKS I EGËR NË KËMBË…

SEKS I EGËR NË KËMBË…

© Lorena Stroka

Përshëndetje të gjithëve!

Seksi në shtrat është vërtet i këndshëm, por nuk është njëlloj i nxehtë me seksin që bëhet në këmbë. I mungon natyrshmëria, ndjesia e shpejtësisë, egërsia, pse jo dhe marrëzia momentale. Marrëdhëniet në shtrat janë më të organizuara, kryhen brenda kufijve klasikë që rrallëherë kapërcehen. Në qoftë se ndiheni të lodhur nga raportet në shtrat, provoni seksin në këmbë, duke shmangur në këtë mënyrë çdo përsëritje apo kufizim lirish në të vepruar.

Me shpinën mbështetur në mur

Qëndro me shpinën në mur dhe partnerin erotik para teje. Në qoftë se nuk keni ndryshim të madh në gjatësi, me siguri do t’ia dilni shkëlqyeshëm. Për të lehtësuar depërtimin e tij në ty, ngri njërin gju në lartësinë e gjoksit tënd. Pastaj, mbështille me krahët e tu duke e lëpirë, thithur dhe puthur egërsisht në qafë, vesh, kudo…

Me kraharorin mbështetur në mur

Qëndro në këmbë, me fytyrën e drejtuar nga muri, dhe shpinën e kthyer nga partneri, përkule pak mesin prapa, duke i lëvizur vithet (shpejtësisht dhe ciklikisht) në mënyrë të tillë, që penetrimi të jetë sa më i lehtë, më i thellë dhe më i sukseshëm. Thuaji të të kafshojë butë-egër, në qafë dhe shpinë, ose të të pëshpërisë fjalë të pista në vesh…

Në këmbë… Bashkimi i Lopës

Merr pozicionin e bashkimit të lopës dhe mbështetu me duar në mur.  Në këtë rast, trupi yt do të marrë formën e tavolinës, ndërsa ai qëndron prapa teje në këmbë, kërkoji të të mbajë prej mesi ose flokëve. Ky qëndrim është mjaft i rehatshëm për të dy dhe padyshim që do t’ju tërbojë fare…

Në ajër…

Në qoftë se nuk keni probleme me peshën trupore, domethënë mashkulli është i fortë dhe ti mjaft e dobët, ngjitu në prehrin e tij duke mbështjellë këmbët përreth mesit të tij. Ky pozicion mund të jetë pak i skajshëm, por, në qoftë se arrini ta bëni, s’keni për ta harruar kurrë, marrëdhënia do të jetë e mbushur me orgazma të shumëfishta./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top