You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » ZEMRA-MENDJA

ZEMRA-MENDJA

© Lorena Stroka

Kur flet zemra
e mendja heshtë,
këshillat nuk kanë peshë…
 
…………………………………………………………….                  …………………………………………………………………
 
Kur flet mendja
e zemra heshtë,
buza kurrë më nuk të qeshë./AlbStroka.com/
 

Botuar në librin: KUDO DHE ASKUND

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top