You Are Here: Home » Të ndryshme » Uncategorized » Sot, i dhashë vetes leje!

Sot, i dhashë vetes leje!

Në të kundërt me ditët e tjera, sot, nuk kisha dëshirë të bëja shumë gjëra. U ngrita shumë herët, shijova kafenë time të preferuar në ballkon, hyra pak në faqe dhe pastaj muhabet… Nuk ishte dhe aq keq…

Copyright © 2008-2016 AlbStroka.com

Scroll to top