You Are Here: Home » 2017 » November » 12

NJË DITË PUNE, NJË LITËR BIRRË!

Nga Lorena Stroka Në qoftë se në ditët  e sotme, forma zyrtare për shpërblimin e shërbimeve të ofruara është marrja e një shume të caktuar parash  (e njohur ndryshe si rrogë), mos u nxitoni të hamendësoni se e njëjta gjë ka ekzistuar gjithmonë. Për shembull, në lashtësi, allishverishet kryheshin disi ndryshe. Sipas një zbulimi të kohëve të fundit, mësohet se në Mesopotaminë e lashtë, punëtorët paguheshin me ...

Read more

A MUNDET NJË PERSON SEROPOZITIV TË BËJË FËMIJË?

Nga Lorena Stroka Në të kaluarën e afërt, hedhja në tryezë e një çështjeje të tillë, do të shëmbëllënte më shumë me një skenar imagjinar sesa një arritje të mundshme. Zbulimet e fundit, jo vetëm përgënjeshtrojnë më së miri bindjet e krijuara në vite, por në të njëjtën kohë ndezin dritën jeshile për... prindërim gati-gati të sigurtë. Një person seropozitiv, në kushte të caktuara, dhe me programim të nevojshë ...

Read more

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top