You Are Here: Home » 2017 » February

SI QUHET LIBRARIA MË E VJETER NË BOTË?

Nga Lorena Stroka Për ata që nuk e dinë, por që kanë dëshirë ta mësojnë, libraria Bertrand, në Lisbonë, njihet si më e vjetra në botë. Libraria në fjalë, u çel për herë të parë në vitin 1732, megjithëse nuk operonte gjithnjë në të njëjtën pikë... Vite më vonë, më konkretisht në 1755, pasi shkatërrimit tërësor, si pasojë e një tërmeti të madh, u zhvendos në rrugën Garrett 73-75. Pavarësisht faktit që librari ...

Read more

NJIHUNI ME BREJTËSIT QË NGJAJNË SI TOPTHA!

Nga Lorena Stroka Chinchillas i përkasin familjes së brejtësve dhe e kanë prejardhjen nga rajoni malor i Andeve të Amerikës së Jugut. Emri i tyre vjen nga një fis Indian Chinca, anëtarët e të cilit në të shkuarën, nuk nguronin t'i përzinin këmba-këmbës, vetëm dhe vetëm për t'u marrë mishin e shijshëm dhe gëzofin plot shkëlqim. Fakti që janë shumë të pastër, të butë dhe aspak të bezdisshëm në përkujdesje, i ...

Read more

SI TË PËRGATISNI VETË KUBE ANTIRRUDHË PËR LËKURËN E TRUPIT

© Lorena Stroka Përshëndetje të gjithëve! Në më të shumtën e rasteve, procesi i scrub-it cilësohet si një rutinë e panevojshme, kur në të vërtetë, 50% e rrudhave vijnë si pasojë e mungesës së pastrimit të mirëfilltë të lëkurës. Më poshtë, po ju citoj përbërësit që do të nevojiteni për përgatitjen e disa kubeve të posaçëm që shërbejnë për luftimin e plakjes së trupit. Përbërësit 2 filxhanë llum kafeje (espre ...

Read more

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top