VOGËLUSHI QË ZBULOI SE KUSH ISHTE VRASËSI!

VOGËLUSHI QË ZBULOI SE KUSH ISHTE VRASËSI!

Nga Lorena Stroka Rimishërimi është një filozofi e lashtë e cila patjetër ngjallë kureshtje. Deri më sot, nuk është dhënë asnjë shpjegim shkencor lidhur me rrethin e ekzistencës nj ...

TRUPI I NJERIUT NËN MIKROSKOP, (FOTO)

TRUPI I NJERIUT NËN MIKROSKOP, (FOTO)

Nga Lorena Stroka Askujt nuk i jepet mundësia të shikojë përditë trupin e tij nën një mikroskop, ndaj kur kjo gjë është e mundur, nuk duhet lënë pa shfrytëzuar. Ejani të shikojmë s ...

PËRBËRËSIT QË DUHET TË PËRMBAJË NJË KREM I MIRË ANTI-RRUDHË

PËRBËRËSIT QË DUHET TË PËRMBAJË NJË KREM I MIRË ANTI-RRUDHË

© Lorena Stroka Përshëndetje të gjithëve kudoqofshi dhe me këdoqofshi... Sytë thonë shumë, jo vetëm për personalitetin, por, dhe për moshën tonë. Për këtë arsye, kujdesi I tyre dit ...

SI TË PËRGATISNI VETË SERUM PËR QERPIKËT DHE VETULLAT

SI TË PËRGATISNI VETË SERUM PËR QERPIKËT DHE VETULLAT

© Lorena Stroka Përshëndetje të gjithëve kudoqofshi dhe me këdoqofshi... Gjëja e parë që shikojmë tek një njeri, kuptohet kur e kemi afër dhe nuk nevojitet të marrim dylbi, janë sy ...

CILA BARISHTE MEDICINALE RRIT ENERGJINË E TRUPIT NË MAKSIMUM?

CILA BARISHTE MEDICINALE RRIT ENERGJINË E TRUPIT NË MAKSIMUM?

Nga Lorena Stroka Njihet si një prej barishteve më ushqyese dhe medicinale. Pluhuri i saj ose dhe vetëm gjethet përbëjnë ushqim madhështor për secilin prej nesh. Comfrey përmban sa ...

NUK KA RREGULLA, TË GJITHË NJERËZIT JANË PËRJASHTIME TË NJË RREGULLI QË NUK EKZISTON… NJERIU I FORTË VUAN PA U ANKUAR, NDËRSA I DOBËTI ANKOHET PA VUAJTUR…

NUK KA RREGULLA, TË GJITHË NJERËZIT JANË PËRJASHTIME TË NJË RREGULLI QË NUK EKZISTON… NJERIU I FORTË VUAN PA U ANKUAR, NDËRSA I DOBËTI ANKOHET PA VUAJTUR…

Shqipëroi: Lorena Stroka - Roehampton University, UK Dashuria shikon me teleskop, ndërsa smira me mikroskop... Gjithmonë na pëlqejnë më shumë ata që na imitojnë se sa ata që mundoh ...

HISTORIA E ÇUDITSHME E FAMILJES POLLOCK!

HISTORIA E ÇUDITSHME E FAMILJES POLLOCK!

Nga Lorena Stroka John Pollock dhe gruaja e tij, Florence,  së bashku me dy vajzat e tyre, Jacqueline (6 vjeç) dhe Joanna (11 vjeç) përbënin atë që ne quajmë familje shembullore në ...

PËR ÇFARË NDIHMON VENDOSJA E QEPËVE BRENDA ÇORAPEVE?

PËR ÇFARË NDIHMON VENDOSJA E QEPËVE BRENDA ÇORAPEVE?

Nga Lorena Stroka A e dini që shputat e këmbëve janë cilësuar si "harta" e organeve të brendshme të trupit? Në mjekësinë kineze "pikat e qasjes" njihen ndryshe si meridiane dhe jan ...

NË QOFTË SE DO TË TË KUJTOJNË PAS VDEKJES, OSE SHKRUAJ GJËRA QË IA VLEN TË LEXOHEN, OSE BËJ GJËRA QË IA VLEN TË SHKRUHEN…

NË QOFTË SE DO TË TË KUJTOJNË PAS VDEKJES, OSE SHKRUAJ GJËRA QË IA VLEN TË LEXOHEN, OSE BËJ GJËRA QË IA VLEN TË SHKRUHEN…

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK Ndërgjegjia e pastër, zakonisht, është shenjë e kujtesës së dobët... Vetëm toka është e pavdekshme, prej së cilës dalim dhe kthe ...

NJIHUNI ME UAKARIN E TURPSHËM! (FOTO)

NJIHUNI ME UAKARIN E TURPSHËM! (FOTO)

Nga Lorena Stroka Uakari është një lloj majmuni që jeton në Amerikën e Jugut, më konkretisht në pyjet tropikale të Amazonës. Tipari kryesor i tij është fytyra e çuditshme, e cila n ...

NJERËZIT TOKSIKË…

NJERËZIT TOKSIKË…

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK Në gjithësinë e marrëdhënieve njerëzore, njerëzit që gjenden rreth nesh veprojnë në dy mënyra: ose si "diell", ose si "vrimë e z ...

PËRFITIMET SHËNDETËSORE TË XHENXHEFILIT

PËRFITIMET SHËNDETËSORE TË XHENXHEFILIT

Nga Lorena Stroka Xhenxhefili e ka prejardhjen nga Lindja dhe njihet si një prej përbërësve më thelbësorë të kuzhinës Indiane, Kineze dhe Japoneze. Përbërësi aktiv i xhenxhefilit ë ...

SI TË NEUTRALIZONI SHIJEN E PIPERIT NË GATIME

SI TË NEUTRALIZONI SHIJEN E PIPERIT NË GATIME

Nga Lorena Stroka Sado të mira që të jenë ëmbëlsirat, asnjëherë nuk më kanë bërë të ndaloj hapin para ndonjë ëmbëltoreje. I konsumoj shumë rrallë, 1 herë në muaj (dhe shumë them). ...

ASHPËRSIA ËSHTË MËNYRA QË NJERIU I DOBËT ZGJEDH PËR TË IMITUAR FORCËN… NUK KA BASHKËBISEDIM TË MIRËFILLTË. ËSHTË PËRSHTYPJE E GABUAR. KA VEÇ KRYQËZIME MONOLOGJESH. KJO ËSHTË E GJITHA!

ASHPËRSIA ËSHTË MËNYRA QË NJERIU I DOBËT ZGJEDH PËR TË IMITUAR FORCËN… NUK KA BASHKËBISEDIM TË MIRËFILLTË. ËSHTË PËRSHTYPJE E GABUAR. KA VEÇ KRYQËZIME MONOLOGJESH. KJO ËSHTË E GJITHA!

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK Sekretin sado i padobishëm qoftë, mire është mos ta zbulosh kurrë… A thoni se vdekja do të na zbulojë më shumë sekrete se sa jet ...

NJËMIJË VARIANTET E TMERRIT

NJËMIJË VARIANTET E TMERRIT

Nga Lorena Stroka Në qoftë se një imazh është baraz me njëmijë fjalë, atëherë, këtu flasim për njëmijë variantet e tmerrit... Ka disa foto që në raste të rralla thonë shumë më tepë ...

MASKË E VEÇANTË PËR MAKIJAZH TË PËRSOSUR

MASKË E VEÇANTË PËR MAKIJAZH TË PËRSOSUR

© Lorena Stroka Përshëndetje të gjithëve kudoqofshi dhe me këdoqofshi... Sado cilësore që që të jeni produket e makijazhit, në rast se lëkura nuk është e kuruar, efekti përfundimta ...

NË Ç’MOSHË MESHKUJT BËJNË SEKSIN MË TË MIRË?

NË Ç’MOSHË MESHKUJT BËJNË SEKSIN MË TË MIRË?

Nga Lorena Stroka Në qoftë se vetëm pak kohë më parë, shkencëtarët kishin gjetur se shumica e meshkujve preferon seksin virtual më shumë se atë real, një tjetër hulumtim pretendon ...

RRALLËHERË FATI TË PËRCJELLË DERI TEK DERA E JASHTME…

RRALLËHERË FATI TË PËRCJELLË DERI TEK DERA E JASHTME…

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton Universiy, UK Rrallëherë fati të përcjellë deri tek dera e jashtme… Do të mësosh se kush je? Mos pyet, por, vepro! Veprimi do të përshkruajë dh ...

…sepse çasti është gjithmonë i pakapshëm!

…sepse çasti është gjithmonë i pakapshëm!

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK S.Milioni Që nga fillimi i njerëzimit e deri më sot, dashuria është përdorur si mbulesa më e mire, për krimet më të mëdha e të f ...

KURA POPULLORE PËR TRAJTIMIN E INFEKSIONEVE VAGINALE

KURA POPULLORE PËR TRAJTIMIN E INFEKSIONEVE VAGINALE

Nga Lorena Stroka Pothuajse të gjitha femrat janë përballur qoftë dhe një herë me simptomat e infeksionit vaginal. Përveç trajtimeve mjekësore, ka dhe shumë kura popullore që funks ...

HULUMTIMET TREGOJNË: SA PARTNERË EROTIKË KANË FEMRAT DHE MESHKUJT DERI NË MOSHËN 44 VJEÇ?

HULUMTIMET TREGOJNË: SA PARTNERË EROTIKË KANË FEMRAT DHE MESHKUJT DERI NË MOSHËN 44 VJEÇ?

Nga Lorena Stroka Në qoftë se vetëpyeteni se sa partnerë erotikë mund të kenë  mesatarisht femrat dhe meshkujt deri në moshën 44 vjeç përgjigjia do t'ju befasojë! Më konkretisht, s ...

Ç’RREZIQE FSHEH MADHËSIA E TESTIKUJVE?

Ç’RREZIQE FSHEH MADHËSIA E TESTIKUJVE?

Nga Lorena Stroka Sipas hulumtimeve më të fundit, është vërejtur se meshkujt me testikuj të mëdhenj rrezikojnë të shfaqin sëmundje koronare të zemrës. Gjithashtu, ka gjasa të shtro ...

E PABESUESHME, LINDI QENGJ ME FYTYRË PLAKE TË ZEMËRUAR! (FOTO)

E PABESUESHME, LINDI QENGJ ME FYTYRË PLAKE TË ZEMËRUAR! (FOTO)

Nga Lorena Stroka Duket e pabesueshme, por, është absolutisht e vërtetë. Në Rusi ka lindur një qengj, që përngjan me njeri, ose më saktë me fytyrë plake të zemëruar! Logjikisht, pa ...

ÇFARË MUND TË BËJË NJË FEMËR QË KA VAGINË TË ZGJERUAR?

ÇFARË MUND TË BËJË NJË FEMËR QË KA VAGINË TË ZGJERUAR?

Nga Lorena Stroka Me probleme të tilla shpesh përballen femrat mbi 40 apo 50 vjeç që kanë lindur së paku dy herë. Alternativa e parë është zgjedhja e duhur e pozicionit gjatë marrë ...

AQ SA DUHET TË DINI PËR KALIUMIN

AQ SA DUHET TË DINI PËR KALIUMIN

Nga Lorena Stroka Kaliumi është një element kimik, që për fat të keq, për shkak të djersitjes në verë, humbet shumë shpejt. Riplotësimi në kohë i tij është i domosdoshëm për ruajtj ...

DY MËNYRA TË REJA NATYRALE PËR ZBARDHJE DHËMBËSH, (JO ME SODË)

DY MËNYRA TË REJA NATYRALE PËR ZBARDHJE DHËMBËSH, (JO ME SODË)

© Lorena Stroka Përshëndetje të gjithëve kudoqofshi dhe me këdoqofshi... A ka ndonjë njeri që nuk do donte të kishte dhëmbë të bardhë e të shëndetshëm? Nuk besoj! Të gjithëve, pa p ...

40 vjeçarja që po tundon internetin me fotot e saj të guximshme! (FOTO)

40 vjeçarja që po tundon internetin me fotot e saj të guximshme! (FOTO)

Nga Lorena Stroka Zonja e guximshme që shihni në foto është aktorja 40 vjeçare Chloe Sevigny, e cila përmes pozave të saj të skajshme ka arritur të tërheqë vëmendjen e të gjithëve. ...

CILAT POZICIONE ZGJEDHIN MESHKUJT NË SEKS?

CILAT POZICIONE ZGJEDHIN MESHKUJT NË SEKS?

Nga Lorena Stroka Përshëndetje të gjithëve kudoqofshi dhe me këdoqofshi... Disa meshkuj janë kaq tradicionalë dhe të vendosur në ato që besojnë, sa as në seks nuk ndryshojnë pozici ...

VETITË SHËRUESE TË HUDHRAVE

VETITË SHËRUESE TË HUDHRAVE

Nga Lorena Stroka Pavarësisht aromës së fortë dhe shijes jo shumë të këndshme që kanë, hudhrat bëjnë pjesë në super-ushqimet që duhen konsumuar patjetër, pasi kanë veti unike për s ...

KURKUMA, ILAÇI QË I SHËRON TË GJITHA…

KURKUMA, ILAÇI QË I SHËRON TË GJITHA…

Nga Lorena Stroka Kurkuma është një bimë barishtore, shumëvjeçare e cila arrin deri në 1 m lartësi. Nuk kultivohet kudo, por, vetëm në ato zona ku temperaturat variojnë nga 15° C d ...

SA KIKIRIKË DUHET TË KONSUMOJMË NË DITË PËR PARANDALIMIN E VDEKJES SË PARAKOHSHME?

SA KIKIRIKË DUHET TË KONSUMOJMË NË DITË PËR PARANDALIMIN E VDEKJES SË PARAKOHSHME?

Nga Lorena Stroka Për ruajtjen e shëndetit kardiovaskular dhe shmangien e vdekjes nga infarktet në zemër është e rëndësishme të konsumojmë kikirikë dhe fruta të thata në përgjithës ...

NDOSHTA KUPTIMI QË KËRKON…

NDOSHTA KUPTIMI QË KËRKON…

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK Mbylli sytë... Mbylli... Dhe tani përfytyro një njeri që vlen gjithçka për ty, të cilin e mban në zemër, dhe që e ndjen pranë te ...

PËR ÇFARË BËN MIRË TRUMZA?

PËR ÇFARË BËN MIRË TRUMZA?

Nga Lorena Stroka Shkurti dhe marsi janë dy muajt më të vështirë të dimrit. Është koha kur njerëzit mendojnë se pjesa më e madhe e dimrit është thyer dhe nuk u frikësohen ftohjeve. ...

BIMËT QË DUHEN PËRDORUR SIPAS LLOJIT TË FLOKËVE, (EKSKLUZIVE)

BIMËT QË DUHEN PËRDORUR SIPAS LLOJIT TË FLOKËVE, (EKSKLUZIVE)

© Lorena Stroka Përshëndetje të gjithëve kudoqofshi dhe me këdoqofshi... Të gjithë e dimë që shumica e bimëve aromatike përdoret për përgatitjen e produkteve kozmetike (kremra, sha ...

TË FSHEHTAT E… VAGINËS, (I)

TË FSHEHTAT E… VAGINËS, (I)

© Lorena Stroka Përshëndetje të gjithëve kudoqofshi dhe me këdoqofshi... Tema që kam zgjedhur për ditën e sotme, dhe pse në dëgjim të parë, tingëllon më interesante për meshkujt, n ...

CILAT JANË SHENJAT E GODITJES NË TRU?

CILAT JANË SHENJAT E GODITJES NË TRU?

Nga Lorena Stroka Shpesh simptomat e një goditjeje në tru janë tepër të vështira për t'u identifikuar. Pasojat e kësaj vonese mund të shkaktojnë dëmtime serioze të trurit ose akoma ...

ORARI I GJUMIT SIPAS MOSHAVE

ORARI I GJUMIT SIPAS MOSHAVE

Nga Lorena Stroka Mungesa e gjumit shkakton probleme të shumta shëndetësore. Pothuajse një të tretën e jetës sonë e kalojmë në gjumë. Gjumi për njerëzit është po aq i domosdoshëm s ...

PSE NUK DUHET TË KONSUMOJMË SHUMË PRODUKTE BULMETORE?

PSE NUK DUHET TË KONSUMOJMË SHUMË PRODUKTE BULMETORE?

Nga Lorena Stroka Të gjitha produktet bulmetore (qumështi, djathi, kosi, gjalpi etj.) janë të pasura me kalcium, vitaminë D, fosfor dhe proteina. Mbrojnë shëndetin e eshtrave, funk ...

PËRFITIMET SHËNDETËSORE TË KANELLËS

PËRFITIMET SHËNDETËSORE TË KANELLËS

Nga Lorena Stroka Hulumtime specifike kanë arritur në përfundimin se përfshirja e kanellës në ushqyerjen tonë të përditshme mund të përmirësojë shëndetin tonë fizik dhe mendor. Për ...

ERËZAT QË STIMULOJNË GJENDRAT PËSHTYMORE DHE TRESIN USHQIMET…

ERËZAT QË STIMULOJNË GJENDRAT PËSHTYMORE DHE TRESIN USHQIMET…

Nga Lorena Stroka Një gotë me ujë është pija më e mirë për trupin tuaj, e cila mund të bëhet akoma më e dobishme nëse shtoni disa erëza me veti shëruese në të. Në këtë mënyrë, do t ...

NË Ç’ORË DUHET TË BËJMË SEKS DHE PSE?

NË Ç’ORË DUHET TË BËJMË SEKS DHE PSE?

Nga Lorena Stroka Përshëndetje të gjithëve kudoqofshi dhe me këdoqofshi... Fakti që seksi është cilësuar si "ilaçi" më i mirë për luftimin e shumë sëmundjeve, e bën gjithnjë e më t ...

KY ËSHTË POZICIONI MË I RREZIKSHËM NË SEKS PËR MESHKUJT…

KY ËSHTË POZICIONI MË I RREZIKSHËM NË SEKS PËR MESHKUJT…

Nga Lorena Stroka Për të qenë sa më dominues në seks, çiftet e tanishme nuk kufizohen vetëm në bërjen e një pozicioni, por tentojnë të provojnë dhe gjëra të reja.  Madje më të shum ...

CILI ËSHTË NDRYSHIMI MES KANELLËS ORIGJINALE DHE TË KLONUAR?

CILI ËSHTË NDRYSHIMI MES KANELLËS ORIGJINALE DHE TË KLONUAR?

Nga Lorena Stroka Megjithëse shumica e njerëzve beson se ka vetëm një lloj kanelle, në të vërtetë ka dy varietete. Njëra është origjinale, ndërsa tjetra është klonim i saj. Ato jan ...

PIJA QË TRASHË FIJET E FLOKUT DHE FORCON KOCKAT, (EKSKLUZIVE)

PIJA QË TRASHË FIJET E FLOKUT DHE FORCON KOCKAT, (EKSKLUZIVE)

© Lorena Stroka Përshëndetje të gjithëve kudoqofshi dhe me këdoqofshi... Në qoftë se keni kohë që vëreni rrallim flokësh do t'ju zbuloj një metodë të thjeshtë për dendësimin sa më ...

KURA 1 JAVORE QË ÇHELMON ZORRËN E TRASHË

KURA 1 JAVORE QË ÇHELMON ZORRËN E TRASHË

Nga Lorena Stroka Lëngu i limonit nuk është i dobishëm vetëm për pastrimin e zorrës së trashë, por, dhe për shumë probleme të tjera lidhur me tretjen, si kapsllëku. Gjithashu, ndih ...

A E DINI SE CILI ËSHTË “SEKRETI” QË FSHIHET PAS RIGONIT?

A E DINI SE CILI ËSHTË “SEKRETI” QË FSHIHET PAS RIGONIT?

Nga Lorena Stroka Carvacroli është një substancë që gjendet me bollëk tek rigoni, e cila sipas studiuesve ameikanë mund të jetë mjaft e efektshme kundër norovirusit (është  një agj ...

NGJAN ME BUZËKUQ, POR NUK ËSHTË…

NGJAN ME BUZËKUQ, POR NUK ËSHTË…

Nga Lorena Stroka Ka ca produkte në treg që të ngatërrojnë vërtet. Dhe në qoftë se nuk je paksa i ambientuar me to, e ha sapunin për djath! Çdo vit, kompani të ndryshme hedhin në q ...

A KENI PARË NDONJËHERË PULA ME MISH TË ZI? (FOTO)

A KENI PARË NDONJËHERË PULA ME MISH TË ZI? (FOTO)

Nga Lorena Stroka Pulat e zeza janë realitet dhe nga shumëkush janë cilësuar si ushqimi më i mirë! Kur them pula të zeza nuk e kam fjalën për pendët, por, për kockat, mishin dhe or ...

E RRALLË! LINDË FOSHNJË ME ZEMËR JASHTË TRUPIT!

E RRALLË! LINDË FOSHNJË ME ZEMËR JASHTË TRUPIT!

Nga Lorena Stroka Pak muaj më parë, një nënë e re nga India solli në jetë një foshnjë të seksit mashkull me zemër jashtë trupit. Prindërit e vogëlushit janë shumë të varfër për të ...

LLOJET E SEKSIT QË TË GJITHË DUHET TË PROVOJNË!

LLOJET E SEKSIT QË TË GJITHË DUHET TË PROVOJNË!

Nga Lorena Stroka Përshëndetje të gjithëve kudoqofshi dhe me këdoqofshi... E keni dëgjuar atë shprehjen që thotë: "gjella e ringrohur nuk hahet?!" Eh, e njëjta gjë ndodh dhe në sek ...

SI TË ZMADHONI PENISIN DERI NË 5 CM! 18+

SI TË ZMADHONI PENISIN DERI NË 5 CM! 18+

© Lorena Stroka Përshëndetje të gjithëve kudoqofshi dhe me këdoqofshi... Dy janë gjërat për të cilat meshkujt nuk tregohen asnjëherë të sinqertë: të ardhurat vjetore dhe përmasat r ...

GJUHA E… VAGINËS! 18+

GJUHA E… VAGINËS! 18+

© Lorena Stroka Përshëndetje të gjithëve kudoqofshi dhe me këdoqofshi... Gjuha e vaginës është... orgazma! Është shprehja biologjiko-seksuale me të cilën femra komunikon me gjininë ...

KAMASUTRA: TEKNIKA PËR PENETRIM SPECIAL, 18+

KAMASUTRA: TEKNIKA PËR PENETRIM SPECIAL, 18+

Nga Lorena Stroka Përshëndetje të gjithëve kudoqofshi dhe me këdoqofshi... Sikurse dhe çdo formë tjetër arti, ashtu dhe seksi (sepse në një farë mënyrë është art), në qoftë se nuk ...

“ZBËRTHIM”… PENISI! 18+

“ZBËRTHIM”… PENISI! 18+

© Lorena Stroka Në fakt kur dikush përdor fjalën ZBËRTHIM, mendja e shkretë të shkon gjetkë... dhe menjëherë nis e ndërton pamje të ndryshme, kryesisht nga ato me përmbajtje ngjyrë ...

USHQIMET QË FORCOJNË GJINJTË, (EKSKLUZIVE)

USHQIMET QË FORCOJNË GJINJTË, (EKSKLUZIVE)

© Lorena Stroka Përshëndetje të gjithëve kudoqofshi dhe me këdoqofshi... Ëndrra e çdo femre është pasja e një gjoksi sa më të bukur e të fortë (jo domosdoshmërisht të madh). Do të ...

CILI ËSHTË SEKRETI I VITHEVE TË BRAZILIANEVE?

CILI ËSHTË SEKRETI I VITHEVE TË BRAZILIANEVE?

© Lorena Stroka Përshëndetje të gjithëve kudoqofshi dhe me këdoqofshi... Kur dëgjoni fjalën Braziliane, cila është gjëja e parë që ju vjen në mend? Po, sigurisht fundshpina e rrumb ...

PLATONI: JA SA VJET DUHET TË JETË BURRI MË I MADH SE GRUAJA

PLATONI: JA SA VJET DUHET TË JETË BURRI MË I MADH SE GRUAJA

© Lorena Stroka Këtë kureshtjen e pashëndetshme të disa njerëzve lidhur me diferencën e moshës së një çifti, vërtet nuk e kam kuptuar... Sidomos, në Shqipëri, gjëja e parë që të py ...

SI TË ÇMENDËSH NJË FEMËR NË SHTRAT…

SI TË ÇMENDËSH NJË FEMËR NË SHTRAT…

© Lorena Stroka Përshëndetje të gjithëve kudoqofshi dhe me këdoqofshi... Shumë meshkuj besojnë se të bërit seks, është thjesht bashkimi i dy trupave dhe asgjë tjetër. A jeni vetëpy ...

KËSHILLA PËR MESHKUJT NGA AUTORI I KAMASUTRËS

KËSHILLA PËR MESHKUJT NGA AUTORI I KAMASUTRËS

© Lorena Stroka Që shqipoja nuk ishte qibar, e dija, por që  të vidhte dhe shkrime për seks, këtë nuk e prisja (kam qeshur me lotë). Mjafton të bësh një kërkim në google dhe shumë ...

SEKS I EGËR NË KËMBË…

SEKS I EGËR NË KËMBË…

© Lorena Stroka Përshëndetje të gjithëve kudoqofshi dhe me këdoqofshi... Seksi në shtrat është vërtet i këndshëm, por nuk është njëlloj i nxehtë me seksin që bëhet në këmbë. I mung ...

TË PATHËNAT E… PENISIT

TË PATHËNAT E… PENISIT

© Lorena Stroka Përshëndetje të gjithëve kudoqofshi dhe me këdoqofshi... Kush tha se çdo femër që kryen marrëdhënie seksuale di gjithçka rreth penisit të partnerit të saj? Kush tha ...

SEKRETE TRADICIONALE BUKURIE (FYTYRË, TRUP, FLOKË)

SEKRETE TRADICIONALE BUKURIE (FYTYRË, TRUP, FLOKË)

© Lorena Stroka Përshëndetje të gjithëve kudoqofshi dhe me këdoqofshi! A jeni vetëpyetur ndonjëherë se çfarë bëjnë disa femra për të pasur fytyrë, trup dhe flokë të mrekullueshëm? ...

SEKRETE TË VOGLA PËR FLOKË TË ARTA (foto ilustruese)

SEKRETE TË VOGLA PËR FLOKË TË ARTA (foto ilustruese)

© Lorena Stroka Nuk e di se çfarë vëreni ju, por unë gjëja e parë që shikoj te një femër janë flokët, sidomos kur janë të gjata, nga natyra, jo parukierja. I kam pikë të dobët, më ...

5 pozicionet më të preferuara të grave në seks!

5 pozicionet më të preferuara të grave në seks!

Nga Lorena Stroka Seksi të gjallëron, të rinon, të forcon, të bën ta shikosh jetën me  sy tjetër, ndaj dhe gratë e duan dhe mendojnë për atë aq shpesh sa edhe burrat, për të mos th ...

Gjendrat tiroide (simptomat dhe mjekimi)

Gjendrat tiroide (simptomat dhe mjekimi)

Nga Lorena Stroka, MA in Specialised Translation Midis të tjerave, një ndër sëmundjet më serioze që prek gjithnjë e më shumë njerëzit është ajo e gjendrës tiroide. Gjendra në fjalë ...

Shkrimet më të klikuara

PASION I GABUAR…

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK L. Fourouklas Kur gjendesha pranë teje e masja jetën me minuta... Doja të mësoja sa minuta, sa orë, sa ditë të lumtura jetova more ...

March 19, 2015 (0) comments

VOGËLUSHI QË ZBULOI SE KUSH ISHTE VRASËSI!

Nga Lorena Stroka Rimishërimi është një filozofi e lashtë e cila patjetër ngjallë kureshtje. Deri më sot, nuk është dhënë asnjë shpjegim shkencor lidhur me rrethin e ekzistencës more ...

April 18, 2015 (0) comments

KUSH ËSHTË AMFIPOLI I LASHTË…

Η Αμφίπολη ήταν αρχαία πόλη χτισμένη στην ανατολική Μακεδονία, στις όχθες του ποταμού Στρυμόνα, στη θέση πόλης που παλαιότερα ονομαζόταν "Εννέα Οδοί" ή πολύ κοντά σε αυτήν. Η Αμ more ...

November 23, 2014 (0) comments

Copyright © 2015 AlbStroka.com

Scroll to top